KASTAMONU / MERKEZ - Sepetçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okul randevu sistemi sayesinde randevu alabilir öğretmenlerimizle görüşebilirsiniz

OKULLARDA CEP TELEFONU KULLANIMINA İLİŞKİN KURALLAR

SAYIN VELİLERİMİZ, KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

Mrt

Okulumuz öğrencisi Taha Ozan ERDOĞAN, Muaythai 67 kg'da Kastamonu il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okul Logomuz güncellendi.

Okul Müdürlerimiz için Linke Tıklayınız

Şbt

Okulumuz öğrencileri turnuvalarda başarı göstererek oklumuza bir çok kupa kazandırmışlardır. emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Önleme, Müdahale ve Yönlendirme Komisyonu Kurulması: Devamsızlık ve başarısızlık nedeniyle sınıf tekrarı riski taşıyan öğrencilere yönelik "önleme, müdahale ve yönlendirme komisyonu" kuruldu. Bu komisyon, devamsızlıkla mücadele ve öğrencileri başarılı bir şekilde yönlendirmek amacıyla çalışacak.

Şbt

SYM tarafından 2024 yılında gerçekleştirilecek "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)"na esas derslere ait konu ve kazanımlar belirlenmiştir.

2024 yılında gerçekleştirilecek "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)"na esas derslere ait konu ve kazanımlar için tıklayınız.

Şbt

Enerji Tasarrufu Haftası hayatımızı kolaylaştıran tüm enerji kaynaklarının tasarruflu kullanılması ve aşırı tüketilmemesi yönünde farkındalık kampanyalarıyla milli ekonomiye, aile bütçesine ve çevreye faydalar sağlar. Bu kapsamda okulumuzda öğrenciler bilgilendirilmek amacıyla pano düzenlendi.

Şbt

Sağlıklı yaşam konusunda gerçekleştirdiğimiz farkındalık çalışmalarımız devam ediyor. Sağlıklı beslenme, hareketli olma ve kişisel hijyen konularında görsel olarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla bir pano hazırladık.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ock

İlimiz SMMM Odası Başkanı Numan Serdar KULAKSIZOĞLU tarafından Muhasebe Finansman Alanı öğrencilerimize alan hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.