T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / MERKEZ - Sepetçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIĞINI ÖNLEME, MÜDAHALE VE YÖNLENDİRME KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Önleme, Müdahale ve Yönlendirme Komisyonu Kurulması: Devamsızlık ve başarısızlık nedeniyle sınıf tekrarı riski taşıyan öğrencilere yönelik "önleme, müdahale ve yönlendirme komisyonu" kuruldu. Bu komisyon, devamsızlıkla mücadele ve öğrencileri başarılı bir şekilde yönlendirmek amacıyla çalışacak.

Devamsızlık ve başarısızlık nedeniyle sınıf tekrarı riski olan öğrencilere yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili Önleme, Müdahale ve Yönlendirme Komisyonu toplantısı Okul Müdürümüz Sadık DİBEK başkanlığında gerçekleştirildi. Rehber Öğretmenimiz Gökhan SÖNMEZ tarafından rehberlik servisince uygulanan devamsızlık nedenleri anketinin uygulama ve değerlendirme aşamaları ilgili katılımcılara bilgi verildi. Toplantıda komisyon üyelerinin görevleri, devamsızlıkla ilgili izlenecek önleme, müdahale ve yönlendirme adımlarına ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerimizin okula aidiyetlerinin artırılması ve okula devamın sağlanması amaçlanarak, komisyonumuz, öğrencilerimizi yakın takibe alacak. Hem derslerdeki başarıları hem de devamsızlıkları izlenecek.

29.09.2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 12:19 - Görüntülenme: 407
  Beğen | 0  kişi beğendi